NB III-as labdarúgás

2023.01.18. 07:47

Edzőmeccsek: a Szekszárdé elmarad, a Majos és a Paks pályára lép

A Szekszárdi UFC-nek ez lett volna a második felkészülési mérkőzése, de a találkozót kedden késő este lefújták.

B. S.

A majosi Hock Attila Robin próbálja megtartani a labdát a pécsi túlerővel szemben

Fotó: Makovics Kornél

Turi Zsolt alakulata – amely a hétvégén az Iváncsa vendégeként játszotta ide első edzőmeccsét – szombaton az ugyancsak NB III-as, de a Nyugati csoportban szereplő Mol Fehérvár második sorával játszik, idegenben. 

A Paksi FC második számú csapata először lép pályára ebben az évben, 13 órakor a szintén harmadosztályú, Nyugaton a nyolcadik helyen szereplő Kaposvár együttesét fogadja a Fehérvári úton. Az atomvárosiak fiatalokból álló csapata január 9-én kezdte a felkészülést, de több kulcsjátékosa nélkül. A védő Szekszárdi Milán Kazincbarcikára, a támadó Volter Patrik Siófokra került kölcsönbe, míg az egyaránt 17 éves Horváth Kevin és Pesti Zoltán az NB I-es csapattal Törökországban edzőtáborozik.

Szintén pályára lép a Majosi SE, amely egy hete, múlt szerdán már lejátszotta első edzőmeccsét. A világoszöldek a NB II-ben ezüstérmes helyen telelő Pécsi MFC otthonában szerepeltek – RÉSZLETEK ITT! Ma ismét Pécsre indul majd a keret, amely most a mecsekaljai klub U19-es csapata ellen mérheti le magát, az összecsapás 18.45 órakor kezdődik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!