NB III-as foci

2023.01.11. 20:05

Rögvest kemény fába vágták a fejszéjüket a majosiak

A Majosi SE 6–0-s vereséget szenvedett az NB II-es Pécsi MFC vendégeként a két csapat szerdai felkészülési mérkőzésén.

R. G.

Hock Attila Robin a pécsiek gyűrűjében próbálja megtartani a labdát

Fotó: Makovics Kornél

Benne volt a pakliban, hogy a pécsiek nagyon kitömik a majosiakat, mindezt Kardos Ernő is előre jelezte. Az NB III-as újonc vezetőedzője múlt héten azt mondta hírportálunknak, hogy tudatosan választott ilyen erős ellenfelet, mint amilyen az NB II-ben ezüstérmes helyen telelő Pécsi MFC. A szakember hozzátette, komoly fizikai terhelést kaptak a játékosai, így egyelőre nem is az eredmény lesz számára az elsődleges. 

A szekszárdi Weitner Ádám dirigálta mecsekaljaiak a félidőben már háromnál jártak, végül hatnál álltak meg. A szünet után beállt a hazai csapatba az ősszel sérülése miatt csupán öt meccset játszó Hegedűs Márk, aki három éve a Szekszárdi UFC-től került a piros-feketékhez. A Pécs – amely 10 győzelemmel, 9 vereséggel és mindössze egy vereséggel áll az éllovas DVTK mögött a második helyen – január huszonkilencedikén a Budafoki MTE elleni hazai meccsével indítja a tavaszi szezont. 

A majosiak a Vukman – Széles, Bognár D., Pál A., Kugli – Sztojka A., Budai I. – Kovács L., Hock, Petrovics – Sajnovics összeállításban kezdték a mérkőzést, csereként Genzler, Lizák P., Rituper, Pólics, Nagy N., Ledneczki és Perfetto lépett pályára. 

A majosiak öt felkészülési mérkőzéssel hangolnak a Közép csoport február tizenkettedikei nyitányára. Legközelebb jövő szerdán a Pécsi MFC U19-es csapatával találkoznak, szintén Baranyában. A szezonrajton a Monort látják vendégül a világoszöldek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!