Női futsal NB I

2023.01.21. 18:39

Ezúttal sem bírt egymással a címvédő és a Tolna-Mözs

Gól nélküli döntetlennel zárult a 2F-BAU Tolna-Mözs és a címvédő DEAC összecsapása a női élvonalbeli futsal-bajnokság 14. fordulójában.

Berg Sándor

A Tolna-Mözs (labdával Nagy Noémi) ismét döntetlent játszott a címvédővel

Fotó: Makovics Kornél – archív

Nem a legjobb időszakában fogadta a Debrecent Reveland Zoltán együttese, mely kisebb hullámvölgybe került az utóbbi időben. A szakember azonban bizakodott, hogy csapata a bajnoki és kupa címvédő ellen visszatalál a helyes útra. A nyolc év olaszországi légióskodás után nyáron hazatérő Csepregi Gabriella és a gólkirálynő-jelölt Krascsenics Csilla nélkül érkező hajdúságiak ellen ha a győzelem nem is jött össze, az újabb döntetlennel elégedettek lehetnek a Tolna-Mözsnél. A DEAC őrzi első helyét a bajnokságban, a három mérkőzés óta nyeretlen hazaiak továbbra is ötpontos hátránnyal állnak a második helyen.

NB I, alapszakasz, 14. forduló
2F-BAU Tolna-Mözs–DEAC 0–0
Tolna, v.: Szabó P. (Domokos L., Rácz Z.)
Tolna-Mözs: Deczki – Szalkai, Bajcsy, Krascsenics P., Nagy N. Csere: Wiesner, Sereg, Sajabó, Kiss G., Tancsa, Hatala. Edző: Reveland Zoltán
Debrecen: Torma – Pócsik, Nagy A., Fülöp D., Horváth V. Csere: Kopjári, Tóth N., Üveges, Gajzágó, Czégény. Edző: Quirikó Vivien

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!