Alta Ripa teremtorna

2023.01.12. 14:52

Pénteken folytatódnak a tolnai terembajnokság küzdelmei

Az első öt forduló után a Bor és Halásztanya hibátlan mérleggel vezeti a tolnai Alta Ripa szenior teremlabdarúgó-bajnokságot, amely január 13-án folytatódik.

S. K.

Péntektől újra pattog a labda a tolnai városi sportcsarnokban

A mezőny menet közben bővült egy csapattal, így hat gárda küzd a pontokért. Elképzelhető a trónfosztás a pontvadászatban, ugyanis a korábbi négy bajnokságot fölényesen nyerő Old Brothers jelenleg csak a 3. helyen áll, azonos pontszámmal az Izomix csapatával. 

Az új favorit a Bor és Halásztanya, amely eddig még pontot sem vesztett. A hátralévő öt fordulóban persze még változhat a helyzet, de az valószínűnek tűnik, hogy a dobogós helyek a jelenleg 15 pontos Bor és Halásztanya, a tízpontos Izomix, illetve a szintén tíz pontot gyűjtött Old Brothers között dőlnek el.

A 4. helyen az új beugró Hano-Vill áll, 5. a DZ Hűtéstechnika, míg a 6. helyen a Tolnai Öregfiúk tanyázott.

A góllövőlistát Rikkers Péter (Bor és Halásztanya) vezeti 11 találattal. A második helyen Horváth Mihály (Izomix) áll 7 egységgel, a harmadik helyen holtversenyben Lamm Ádám (DZ Hűtéstechnika), Fazekas Dezső (Old Brothers) és Tubik Antal (Izomix) áll, egyaránt 5 góllal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!