Labdarúgás

2023.02.11. 16:24

Jól sikerült a szekszárdi főpróba, négyet lőtt az UFC a Bánknak

A Szekszárdi UFC 4–3-ra legyőzte a Bánk Dalnoki Labdarúgó Akadémia együttesét a két NB III-as együttes szombati felkészülési mérkőzésén.

R. G.

Kiszely Dominik (balról) és a szekszárdiak nyerni tudtak utolsó téli edzőmeccsükön

Fotó: Makovics Kornél

A Közép csoportban szereplő szekszárdiak és bánkiak is szabadnaposak lesznek a hétvégi nyitókörben, mert ellenfeleik, a Balassagyarmati VSE és a Makó FC visszaléptek. A szombati edzőmeccs első félideje sikerült jobban a sárga-feketéknek, akik negyvenöt percnyi játékidő után 3–1-re vezettek. A második félidő a vendégeknek sikerült jobban, de a meccset az UFC nyerte, amely így győztes főpróbát tartott a rajt előtt. Az UFC számára február 19-én, vasárnap az Újpest II otthonában kezdődik a tavaszi szezon.

Felkészülési mérkőzés
Szekszárdi UFC–Bánk Dalnoki LA 4–3 (3–1)
Szekszárd: Pomozi – Fekete M., Arena Á., Füredi P., Bús – Rácz Á., Horog, Budai D., Kiszely – Péter A., Csernik. Csere: Bognár Zs., Béla D., Lajkó, Zsákovics, Péter D., Paksi D. Bánk: Zima – Molnár M., Csikós, Frey, Petrezselyem, Darabont G., Kócsa, Posta, Haronisz, Török, Sápi. Csere: Darabont D., Seres, Szabó Sz., Fellegi, Nguyen. A szekszárdi gólokat Csernik Kornél (2), Budai Dávid és Bús Márton szerezte.

A majosiak és a paksiak már ezen a hétvégén megkezdik a tavaszi küzdelmeket: előbbiek vasárnap a Monort fogadják (kezdés: 14 óra), utóbbiak pedig a Bp. Honvéd II (kezdés: 13 óra) vendégei lesznek. 

A majosiak felkészülését összegző írásunkat ITT TALÁLJA!

A paksiak felkészüléséről pedig ITT OLVASHAT!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!