Labdarúgó NB I

2023.02.11. 21:29

Két perc alatt mindent elveszített a Paksi FC Debrecenben

A Paksi FC egy 92. és egy 95. percben bekapott góllal veszítette el debreceni meccsét az OTP Bank Liga 19. fordulójában.

TEOL

Windecker József (balról) és a paksiak a végén bukták el a pontokat

Fotó: Derencsényi István

Nem lett meg az idei év első paksi bajnoki győzelme, pedig Debrecenben nagyon közel állt a sikerhez az atomvárosi együttes. A kiegyenlített első félidő után nagyon jól kezdte a másodikat a Paks, amely a gólkirályi címre hajtó Varga Barnabás szezonbeli 12. találatával teljesen megérdemelten szerezte meg a vezetést. Benne volt a meccsben az újabb és az újabb paksi gól, de a lehetőségek kimaradtak, aztán valamiért visszavett a PFC, és a Loki élt az eséllyel. Az utolsó perceket nagyon megnyomták a hazaiak, akik Dzsudzsák Balázs két villanása után megfordították a mérkőzést, előbb egy szöglet, majd egy szabadrúgás után is gólt szereztek. A DVSC ezzel a hihetetlen fordítással megőrizte idei veretlenségét, korábban a Zalaegerszeget 3–0-ra verték, a Fehérvár otthonából pedig 1–1-es döntetlennel jöhettek haza. A paksiak ellenben még nyeretlenek, a Fradi ellen egy 3–1-es hazai vereséggel kezdtek, majd szintén otthon 0–0-ra végeztek a Kecskeméttel. A megszerezhető kilencből mindössze egy pontot szereztek – ez nem túl sok...

OTP Bank Liga, a 19. fordulóban
Debreceni VSC–Paksi FC 2–1 (0–0)
Debrecen, 2041 néző. Vezette: Karakó. Debreceni VSC: Megyeri – Kusnyír, Lagator, Dreskovics, Ferenczi J. – Varga J. (Loncar, 71.), Manrique – Szécsi (Mance, 78.), Dzsudzsák, Sós (Bódi, 71.) – D. Babunski. Paksi FC: Nagy G. – Sajbán, Kinyik, Kádár, Osváth (Vas, 75.) – Papp K., Windecker – Hahn (Haris, 80.), Haraszti Zs., Bőle (Skribek, 61.) – Varga B. Gólszerzők: Dreskovics (92.), D. Babunski (95.), illetve Varga B. (56.). 

A Paksi FC a 20. fordulóban, február 18-án, szombaton 14.30 órától a Mezőkövesd Zsóry együttesét fogadja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!