Szavazás

2023.02.13. 10:13

Már csak 24 órája maradt arra, hogy voksoljon a kedvenceire!

Kedden 10 órakor véget ért a szavazás, eldől, hogy kik lesznek a 2022-es év sportolói és melyik csapatok végeznek az élen a versengésben.

TEOL

Már csak egy napja van arra, hogy voksoljon kedvencrére az Év Sportolója 2022 választáson. Mindegyik kategóriában elképesztő verseny zajlik a győzelemért. A nők vetélkedésében, a kosárlabdázó Studer Ágnes 1970 szavazattal vezet a kajakos Kiszli Vanda előtt, aki 1921 vokssal áll. A férfiaknál az ökölvívó Halász Gábornak 814, a kajakos Juhász Istvánnak 621 szavazata van. Még sok idő van hátra, bármelyikük befuthat az első helyre!

A csapatok vetélkedésében a nőknél a Szekszárdi WFC női labdarúgócsapata vezet 3106 vokssal, a dombóvári kötélugróknak 2300 szavazatuk van. Nagy a hátrány, de nem ledolgozhatatlan! Most kell egy utolsó „rohamra” buzdítani a rajongókat! A férfiaknál a szekszárdi Gemenc JK áll az első helyen, a dzsúdósokra eddig 1610 voks érkezett, a majosi futballcsapat 484 vokssal áll a második pozícióban. 

Szavazni ide kattintva tud!

A SZAVAZÁSRÓL!

Vármegyénk bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő sportemberekben is, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. Az ő teljesítményük elismerésére meghirdetjük az Év sportolója 2022 szavazást is. A voksolás során olvasóink dönthetnek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férfi csapata – keressük a legjobbakat. Döntse el Ön, kik legyenek az év sportolói Tolnában! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!