Fedettpályás Atlétika Bajnokság

2023.02.15. 13:00

Remekül mutatkozott be Gréczy Balázs új korosztályában

Vármegyénket a Fedettpályás Atlétikai Magyar Bajnokságon egyedüliként képviselő Gréczy Balázs bronzérmet szerzett hatpróbában az U18-as korosztályban.

Munkatársunktól

Gréczy Balázs (jobbra) összetettben harmadik helyen zárt

Forrás: Beküldött fotó

Mondhatjuk, így kell bemutatkozni a nagyok között. Gréczy Balázs, a Szekszárdi Sportközpont Nkft. tizenhat éves versenyzője az U18-as korosztály hatpróba versenyén állt rajthoz a Fedettpályás Felnőtt, U20 és U18 Összetett Atlétikai Magyar Bajnokság. A budapesti BOK csarnokban rendezett megmérettetésen a szekszárdi atléta 60 méteres síkfutásban, távolugrásban és súlylökésben is megjavította fedettpályás egyéni csúcsát, és vezette a versenyt az első nap végén a versenyszámról-versenyszámra fogyatkozó mezőnyben. A második nap technikai számaiban – 60 méter gát, magasugrás – észrevehető volt a téli felkészülésben korlátoltan rendelkezésre álló termi lehetőségek, végül a befejező 1000 méteres síkfutásban nagyot küzdött Scherer Tamás tanítványa, s a harmadik helyen végzett 3636 ponttal.

Klubjában a tavalyi esztendő legjobb ugróatlétájának megválasztott, Vaszkó Judit-emlékdíjjal jutalmazott fiatal atléta 11,37 méterrel megnyerte a súlylökő versenyszámot, távolugrásban 6,20 méterrel második, 60 méteren 7,49 másodperccel, 60 gáton 9,15-tel negyedik, magasugrásban 1,58 méterrel, míg 1000 méteren 3:11,08 perccel hatodik helyen zárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!