Euroliga

2023.03.22. 15:00

Hat szekszárdi is az Euroliga legjobbja lehet

A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) kihirdette a női Euroliga legjobbjainak listáját, és várják a szavazatokat az érintettekre hat kategóriában.

B. S.

Goree Cyeshára a magasemberek kategóriájában lehet szavazni

Fotó: Mártonfai Dénes

Az Atomerőmű KSC Szekszárdból hat játékos is kiérdemelheti az elismerést a FIBA-nál. A legjobb mezőnyembereknél Studer Ágnes és a csapattól már elköszönt Victoria Vivians, a legjobb magasembereknél Cyesha Goree és a szintén távozó Ruth Hebard, míg a legjobb fiatalok között a hosszú sérülése után a múlt heti edzőmeccsen visszatérő Boros Júlia és Miklós Melinda neve szerepel.

Szavazni ide kattintva lehet! – április 3-án 12 óráig

A teljes listán korábbi szekszárdi játékosok is szerepelnek úgy, mint a horvát Ivana Dojkic (Virtus Bologna), valamint a szlovén Zala Friskovic (Polkowice) és Teja Oblak (USK Praha).

Az Atomerőmű KSC második szezonját töltötte a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban, ahol – a nyeretlen újonc idényt követően – három győzelemmel és tizenegy vereséggel csoportja utolsó előtti, hetedik helyén zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!