Labdarúgó NB III

2023.04.04. 15:24

Az utóbbi idők legszervezettebb játékát látta csapatától a majosiak edzője

Nem borult a papírforma, a Hódmezővásárhely FC legyőzte az újonc Majosi SE-t a két NB III-as gárda szombati meccsén. Kardos Ernő, a vendégek edzője így is elégedett volt.

R. G.

Kardos Ernő, a majosiak vezetőedzője elégedett volt csapata játékával

Fotó: Makovics Kornél

„Az utóbbi idők egyik legjobb, legszervezettebb játékát láttam az első félidőben! – mondta a találkozót értékelte a pécsi születésű szakember. – Amit megbeszéltünk, azt a srácok megcsinálták! A második félidő elején rúgtak egy gyönyörű gólt, innen még sikerült egyenlítenünk, de aztán a második gól előtt megint olyan hibát csináltunk helyezkedésben, amit az U12-es bajnokságban sem szabad. Végig pariban voltunk egy bajnokesélyes csapat otthonában, akik kevés minőségi helyzetből lőttek három gólt, de nem volt ekkora különbség a két gárda között. Nem érdemeltünk vereséget, de megyünk tovább, és a Dabas elleni hazai meccsünkre koncentrálunk. Szeretnénk végleg ellépni a kieső zónától” – tette hozzá Kardos Ernő.

A Hódmezővásárhelyi FC–Majosi SE összecsapásról itt olvashat, KATTINTSON IDE!

A majosiak Meton-FC Dabas SE elleni hazai összecsapása április 9-én, Húsvétvasárnap 16.30 órakor kezdődik. Jó előjel a majosiak számára, hogy az előző két hazai meccsüket, a Kecskeméti TE II (3–0) és a Dunaújváros (1–0) ellenit egyaránt megnyerték. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!