NB III-as foci

2023.04.09. 14:00

Hatgólos mérkőzésen kapott ki a feljutást megcélzó Iváncsa ellen a Paks

Pont nélkül maradt a listavezető Iváncsa KSE-vel szemben a Paksi FC második csapata az NB III-as focibajnokság 30. fordulójában.

B. S.

Gyurkits Gergő büntetőből volt eredményes

Fotó: Molnár Gyula

A Fradi-verő, vesztett pontok tekintetében éllovas Iváncsát fogadták az atomvárosi fiatalok, akik kezdőjében a 28 éves Lorentz Márton volt a legidősebb játékos. A félidei kétgólos hátrányra reagálva Kindl István a szünetben három helyen is frissített. Helyzeteik megvoltak a hazaiaknak, de végül a rutin győzött. A paksiaknál már félóra játékhoz jutott a térdszalagszakadásból felépült Nagy Richárd.

NB III, Közép csoport, 30. forduló
Paksi FC II–Iváncsa KSE 2–4 (0–2)
Paks, v.: Gáspár A. (Farkas G., Szkrajcsics)
Paks II: Simon B. – Kovács N., Osztermájer (Ribár, 76.), Lorentz, Szécsi (Gregor, a szünetben) – Görög, Pupp Z. (Nagy M., a szünetben), Máté Cs. (Nagy R., 60.) – Gyurkits, Pesti Z., Skripek (Horváth K., a szünetben). Edző: Kindl István
Iváncsa: Varga Á. – Sili (Fekecs, 81.), Jova B., Suszter (Barta B., 81.), Kovács S., Aradi Cs., Horváth B., Bányai (Szabó B., 84.), Nagy-Kolozsvári (Nyul K., 84.), Madarász B., Nyilas B. Edző: Tóth András
Gólszerző: Gyurkits (62., 11-esből), Ribár (85.), illetve Suszter (36., 78.), Sili (12.), Bányai (68.)

A paksiak jövő vasárnap újabb hazai bajnoki vár, 11 órától az Újpest második csapatát látja vendégül.

A forduló másik délelőtti mérkőzésén a Szekszárdi UFC értékes pontot szerzett a Budapest Honvéd II otthonában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!