Női futsal NB I

2023.05.19. 17:00

Az utolsó meccsükre készülnek a tolnaiak

Lezárhatja a bajnoki bronzéremért szóló párharcát, s ezzel a 2022/2023-as idényt a 2F-BAU Tolna-Mözs, amennyiben ma hazai pályán is legyőzi a Budaörs Futsal együttest.

B. S.

Wiesner Dalma (labdával) letöltötte öt sárga lapos eltiltását, így szombaton pályára léphet a Budaörs ellen

Fotó: Makovics Kornél

A megszokott vasárnap 17 óra helyett egy nappal korábban, szombaton 18 órakor fogadja riválisát Reveland Zoltán együttese. A szombati játéknap és a hazai pálya kettőse felemásra sikerült eddig a tolna-mözsieknek, decemberben a DVTK-t ugyan 3–2-re legyőzték, majd januárban a címvédő DEAC-cal gól nélküli döntetlen játszottak, februárban viszont az újonc Újpesttől 1–0-s vereséget szenvedtek.

Utóbbi végkimenetelről hallani sem akarnak Tolnán (ha mégis harmadik mérkőzésre lesz szükség, azt május 27-én játsszák), ha már múlt héten sikerült elvenniük Kiss Grétáéknak a budaörsiek pályaelőnyét.

„Szeretnénk már szombaton lezárni a párharcot, nem szívesen mennénk vissza harmadik mérkőzést játszani Budaörsre. A gyorsabb pálya nekünk kedvezhet majd, nem beszélve a szurkolóink támogatásáról” – mondta lapunknak Reveland Zoltán, aki az első mérkőzéshez képest ismét számíthat Wiesner Dalma játékára, ugyanakkor Bajcsy Krisztina belázasodott, így az ő játéka majd csak a találkozó előtt dől el.

NB I, a 3. helyért, 2. mérkőzés
2F-BAU Tolna-Mözs–Budaörs Futsal
Tolna, szombat, 18 óra. Vezeti: Mihálovics (Álló, Rácz Z.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!