Női labdarúgás

2023.05.12. 20:28

Nem jött össze a bravúr, de még reménykedhet a Szekszárdi WFC

Nem sikerült a bravúr a Szekszárdi WFC-nek, amely a Simple Női NB I pénteki meccsén 3–1-es vereséget szenvedett Szombathelyen, a Haladás Viktória otthonában.

TEOL

Ezer Anna (99) gólja csak szépségtapasz volt a szekszárdiak számára Szombathelyen

Fotó: Kiss Albert

A bennmaradásért harcoló sárga feketéknek ezúttal nem ment úgy, mint egy hete hazai pályán, amikor 7–0-ra verték az Újpestet, s csak 0–3 után, Ezer Anna révén tudtak szépíteni. Micskó Márk csapatának nagyon kellett volna a győzelem, hogy bennmaradást érő helyre kerüljön a tabellán de mivel ez nem jött össze, így már csak halovány esélye van arra, hogy megkapaszkodjon legjobbak között. Ha a Kelen a szombati bajnokin nyer a szegedi St. Mihály otthonában, akkor matematikailag is kiesik az NB I-ből az újonc WFC, amennyiben nem nyer, akkor a jövő szombati, DVTK elleni bajnoki megnyerésével még megcsinálhatja a csodát a Szekszárd. 

Simple Női NB I, a 21. forduló
Haladás Viktória–Szekszárdi WFC 3–1 (1–0)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum. Vezette: Németh D. (Révész Cs., Fontányi L.)
Haladás: Schildkraut – Gődér, Horti, Szil (Feketevízióvá, 69.), Urbán, Pintér T., Nagy D. (Varró, 60.), Vladulescu (Varga B., 69.), Németh A., Sweatman (Koprena, 88.), Kis A. (Németh M., 60.). Vezetőedző: Hérincsné Markó Edina
Szekszárd: Janecz – Kágyi Á. (Kágyi K., 57.), Kovács Zs. (Prigli, 57.), Schell (Hortobágyi, 68.), Nagy-Cseke, Vári, Kiss G., Acsádi P., Kövesdi, Hiba (Rozmis, 57.), Ezer A. Vezetőedző: Micskó Márk
Gólszerzők: Nagy D. (11.), Sweatman (47.), Horti (55.), illetve Ezer A. (67.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!