Labdarúgás

2023.05.25. 11:37

Szabó Márton emlékére fociznak a tolnai sporttelepen

Hat éve, hogy tragikusan fiatalon elhunyt Szabó Márton. Most vasárnap hetedszer jönnek össze a barátok, hogy focizzanak egyet a korábbi kiváló tolnai kapus emlékére.

TEOL

Minden évben jó hangulatban zajlik az emléktorna

Fotó: Beküldött kép

Májik Márió, a sporttárs, a barát még ma is nehezen fogja fel, hogy már hat éve nincs velünk Szabó Márton. A kiváló kapus 2017-ben, súlyos betegségben hunyt el, az egykori barátok, csapattársak, sporttársak azóta minden évben megemlékeznek a megye egyik legtehetségesebb hálóőréről. Most vasárnap újra összejönnek, fociznak egy jót, aztán a terített asztalnál felidézik a kiváló kapushoz kötődő közös emlékeket. 

A tavalyi emléktornát a Kriszt Kft. együttese nyerte, megelőzve a Dani és a haverok nevű formációt. Természetesen a címvédő most is ott lesz a nyolc csapat között, ahogy a Tolnai öregfiúk, a Csel-Szí, a Tolna-Mözs Futsal, a Deportivo, az Old Brothers  és a Manfredi Pizzéria. A nyolcadik csapat kiléte egyelőre kérdéses, de Májik Márió szerint többen is vannak még a talonban. 

A résztvevők 9 órától két csoportban küzdenek, aztán a csoportok első és második helyezettjei keresztbe játszanak a döntőért. Az összes csapat oklevelet kap, s külön díjazzák a legjobb mezőnyjátékost, a legjobb kapust és a gólkirályt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!