Megye II-es foci

2023.06.20. 17:35

Mindenki hozzon magával még egy embert – így mentenék meg a labdarúgást Simontornyán

Másfél hete van a Simontornya TC-nek, hogy elegendő játékost találjon, különben nem tudnak nevezni a bajnokságra.

B. S.

Többször írtunk idén már a tavaly 100. születésnapját ünneplő Simontornya TC-ről. Először akkor, amikor kizárták a csapatot a bajnokságból, majd amikor múlt hét végén a Dárdai Team lépett fel a hazaiak megye kettes gárdája ellen. Akkor rengeteg kisfiú és kislány szaladgált az STC zöld szerelésében, úgy tűnt, jó irányba mozdul meg a város labdarúgása, de egyelőre nincs ilyenről szó.

„Nagyjából egy kezdőcsapatra való játékos mondta azt, hogy maradni szeretne és jövőre is simontornyai szerelésben focizna. Ez azonban még kevés ahhoz, hogy induljunk a bajnokságban. Legalább tizenhét játékosra van szükség, hogy kijelentsük, nevezünk a következő idényre is. Ezért abban maradtunk, hogy mindenki, aki folytatná, megpróbál magával hozni még egy embert” – mondta lapunk megkeresésére Ambrus László, hozzátéve, hogy melyik osztályban, ezt követően dőlne el.

A simontornyaiak játékos-edzője hangsúlyozta, a legnagyobb probléma nem a labdarúgók hiányával van a „piacon”, hanem azzal, hogy csak pénzért vállalják a játékot. A klub anyagi helyzete pedig nem engedi meg, hogy fizessenek a játékosoknak.

A kluboknak június 30-án, péntek 12 óráig kell leadniuk nevezésüket az MLSZ Tolna Megyei Igazgatóságának.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!