Strandlabdarúgás

2023.07.13. 10:33

A román és a magyar bajnok is a Bonyhád BFC csoportjában

A Bonyhád BFC is részt vesz a Balatonlellén július 14-től a Közép-európai kupa küzdelmein, melyen a legjobb magyar együttesek mellett a román bajnok és szlovák élcsapat is indul.

Teol.hu

Kaufmann Bencéékre (jobbról) nehéz feladat vár pénteken Balatonlellén

Fotó: Bölcsföldi Zoltán

A Bonyhád igencsak nehéz csoportba került, hiszen a román bajnok ACS West Déva, valamint a magyar aranyérmes Újhartyán BSC vár rájuk pénteken a továbbjutásért. A torna döntőit szombaton, a női NB I-el párhuzamosan bonyolítják le Balatonlellén a Napfény strand strandlabdarúgó pályáján. 

Szász Dávidék nemrég kupagyőzelmet ünnepelhettek, ezúttal viszont sokkal nehezebb feladat előtt állnak, melyet ráadásul több hiányzó mellett kellene megoldaniuk. A bonyhádiak elsősorban saját nevelésű játékosokkal érkeznek a megmérettetésre, de fiataljaik nem véletlenül nyertek korosztályos bajnokságokat és jutottak el többen az utánpótlás, valamint a felnőtt válogatottságig.

Ahogy Bölcsföldi Zoltán csapatvezető elmondta, nehézségeik ellenére nem feltartott kézzel fognak pályára lépni, jól szeretnének szerepelni, esetleg meglepetést okozni, a fiataloknak pedig bizonyítási és fejlődési lehetőség a torna.

A bonyhádiak csoportmérkőzései, péntek: Bonyhád BFC-ACS West Déva 15 óra. Bonyhád BFC-Újhartyán BSC 17 óra. 

A szombati program: Elődöntők 12 és 13 óra. Bronzmérkőzés 17 óra. Döntő 18 óra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!