Labdarúgás

2023.07.07. 18:22

Az új idénytől Mislenyben lőheti a gólokat a Szekszárdon nevelkedett csatár

Négy és fél év után elhagyta az NB II-es siófoki futballcsapatot Horváth Péter, aki a szintén második vonalban szereplő HR-Rent Kozármislenyhez igazolt.

Rónai Gábor

Horváth Péter a siófokiak mezét cserélte le a mislenyiekére

Fotó: Beküldött kép

A Szekszárdi UFC-nél nevelkedett Horváth Péter az NB I-ben is megfordult, az MTK Budapest (10) és a Paksi FC (6) csapataiban összesen 16 élvonalbeli összecsapáson bizonyíthatta kvalitásait. 

Az NB II-es bajnokságban jól termelte a gólokat, hiszen 221 összecsapáson 63 találatig jutott. A siófoki együttes mellett játszott még a soproni és a szolnoki gárdában. 

„Hosszú idő után kezdődik új fejezet az életemben fogalmazott a csatár a mislenyiek hivatalos internetes oldalán. – Boldog vagyok, és jó érzésekkel jöttem Kozármislenybe. Azt gondolom, hogy a tavalyelőtti veretlenül megnyert bajnoki cím, és az előző szezon végi menetelés a közösség erejét mutatja. Azzal a céllal jöttem, hogy a csapat fontos tagja legyek, a játékommal, és a góljaimmal pedig szeretném meghálálni a klubtól kapott bizalmat. Hiszek a társaimban, és a stábban, hogy együtt elérjük a kitűzött célt!” – tette hozzá a 31 éves támadó. 

A HR-Rent Kozármisleny osztályozós párharcon őrizte meg az NB II-es tagságát. A hazai meccsét 1–0-ra elveszítette ugyan az NB III-as bajnok Iváncsa KSE ellen, de idegenben 3–0-ra győzött, így bennmaradt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!