Felkészülési mérkőzés

2023.07.19. 20:50

Öt gólt vágott székelyföldi ellenfelének a Paksi FC

Kétszer is hátrányba került az FK Csíkszereda ellen a Paksi FC, de Bognár György együttese végül 5–2-re legyőzte román másodosztályú ellenfelét a szlovéniai edzőtáborban.

Teol.hu

Hahn János zárta a paksi gólok sorát a Csíkszereda ellen

Fotó: Molnár Gyula

Olyan történt az atomvárosiakkal, ami a nyári felkészülési időszakukban még nem: egymás után két edzőmeccset is megnyertek, miután a Maccabi Petah Tikva (3–2) után a Csíkszeredát is legyőzték. A találkozó első húsz percében a székelyföldi együttes kétszer is megszerezte a vezetést, de előbb Haraszti Zsolt találatával, majd a korábban a paksiaknál is megfordult Kelemen Dávid öngóljával egyenlítettek a zöld-fehérek. A szünet után már csak a magyar csapat talált be, amely így folytatta győzelmi sorozatát a szlovéniai edzőtábora során.

Felkészülési mérkőzés
Paksi FC–FK Csíkszereda Miercurea Ciuc 5–2 (2–2)
Konjice, Szlovénia
Paks: Simon B. – Papp K., Böde, Gregor, Földi, Silye, Balogh B., Mezei, Haraszti, Horváth K., Beke. Csere: Kinyik, Vas, Pesti Z., Bőle, Osváth, Hegedűs J., Windecker, Szabó B., Hahn, Könyves, Kovács K.
Gólszerzők: Haraszti (14.), Kelemen D. (44., öngól), Könyves (63.), Papp (74.), Hahn (83.), illetve Makrai (10.), Jebari (18.)

Az atomvárosiak utolsó felkészülési mérkőzésüket szombaton az izraeli első osztályban szereplő FC Ashdod ellen játsszák (17.30 óra). Bognár György csapatára jövő héten már tétmérkőzés vár, július 28-án, pénteken az újonc MTK Budapest ellen kezdi a bajnoki szezont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!