Kerékpársport

2023.07.12. 18:31

Figyeljen oda, itt lesznek útlezárások a Gemenc Nagydíj idején!

Több útszakaszt is lezárnak a Gemenc Nagydíj miatt, a szervezők a közlekedők türelmét és megértését kérik.

Teol.hu

Motoros rendőrök irányítják majd a forgalmat a Gemenc Nagydíj idején

Pénteken a Garay tér, Béla tér, Munkácsy utca, Kilátó útvonalon haladnak majd a versenyzők, ahol teljes útzár lesz 17.30 és 20.30 óra között. A Munkácsy, Ybl, Móricz utcák kereszteződésében a közlekedést szakaszosan biztosítják majd. 

Szombaton a mezőny 13.20 óra és 13.30 óra között lassú rajttal hagyja el a várost. A Béla király teret, a Garay teret, a Széchenyi utcát, a Béri Balogh Á. utcát és a Bátaszéki útat érintő vonalon 5-10 perces forgalomkorlátozások lesznek. A kerekesek várhatóan 14 óra és 14.20 óra között érkeznek vissza a városba, ekkor teljes útzár lesz a Bátaszéki út–Béri Balogh Á. utca, Széchenyi utca, Rákóczi utca teljes vonalán, az áthaladás körülbelül 20 perc alatt történik. A mezőny a Sió delta irányából 17.20 óra és 17.50 óra között érkezik vissza Szekszárdra, ekkor megint teljes útzár lesz a Rákóczi u.–Széchenyi u.–Garay tér–Béla tér útvonalon. 

A kiegészítő iskolai futamok miatt 15 óra és 17 óra között teljesen le lesz zárva a vármegyeházát, bíróságot, templomot érintő körpálya.  

Vasárnap a mezőny 9.45 órától szintén lassú rajttal, 5-10 perces forgalomkorlátozások mellett hagyja el a várost, a Béla király teret, a Garay teret, a Széchenyi utcát, a Béri Balogh Á. utcát és a Bátaszéki utat érintő vonalon. A célba érkezés 13 óra és 13.30 óra között várható, ekkor teljes útzár lesz az 56-os út, a Béla térig vezető útvonalon. Ekkor a Bezerédj utcát is teljesen lezárják 13 óra és 15 óra között. 

Az amatőr kritériumversenyek és a Pálinkás Csaba emlékére kiírt villanyfényes háztömbkörüli verseny idejére 15 óra és 21.30 óra között teljes útzár lesz a Béla király tér–Bezerédj utca–Széchenyi utca–Garay tér–Béla király tér útvonalon kijelölt körpályán. 

A szervezők a közlekedők megértését kérik! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!