Kölcsönszerződés

2023.07.10. 16:46

Pécsre adta kölcsön fiatal középpályását a Paksi FC

Gyurkits Gergő a 2023/2024-es szezont az NB II-ben szereplő Pécsi MFC-nél tölti majd kölcsönben.

Gyurkits Gergő (zöldben) Pécsen folytatja kölcsönben

Fotó: Molnár Gyula

A 21 esztendős bajai nevelésű játékos öt évvel ezelőtt a Vasas utánpótlásából érkezett az atomvárosiakhoz, akiknél fokozatosan lépegetett felfelé a ranglétrán. Az első idényében még az U17-es, majd később az U19-es csapatnál került számításba, 2020 augusztusában pedig a paksiak NB III-as csapatában debütált a felnőttek mezőnyében. Egy szezonnal később a ZTE elleni 3–2-es hazai siker alkalmával mutatkozott be az élvonalban, amit azóta további 15 találkozó és egy gól követett.

Gyurkits Gergő ezzel Tamás Olivér (Nyíregyháza), Szekszárdi Milán (Kazincbarcika), Nyári Patrik (Szeged), Nagy Richárd (Siófok) és Borsos Vilmos (Budaörs) után a hatodik játékos, aki kölcsönbe távozik Paksról. Rajtuk kívül Varga Barnabás (Ferencváros), Rácz Gergő (MTK), Kovács Nikolasz (Bp. Honvéd), Kádár Tamás (MTK), Nagy Gergely (Pas Lamia), Lorentz Márton (Budafok), Sajbán Máté (ZTE) és Haris Attila (Szeged) végleg elhagyták a zöld-fehéreket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!