Atlétika

2023.08.13. 12:49

Az álmait kergeti a budapesti világbajnokságon Tóth Lili Anna és futó férje

Minden magyar résztvevőnek valóra vált álom lesz hazai közönség előtt szerepelni a budapesti atlétikai világbajnokságon, Tóth Lili Anna és Vindics Balázs számára más szempontból is különlegesnek ígérkezik a jövő hét végén kezdődő viadal.

Teol.hu

Tóth Lili Anna és Vindics Balázs tavaly szeptemberben kötötte össze az életét

Fotó: Sportál

A két futó három és fél éve alkot egy párt, s tavaly szeptemberben mondták ki a boldogító igent, a hazai rendezésű vb mégis az első olyan világverseny lesz, amelyen együtt vehetnek részt – írja cikkében a Sportál.

„Nagyon sokat tudunk segíteni egymásnak, mivel ugyanazt csináljuk, megértjük egymást, annak ellenére, hogy nagyon különbözőek vagyunk. Balázs nyugodtabb, visszahúzódóbb, míg én imádok pörögni, edzeni, szervezkedniárulta el a Sportálnak az eredendően akadályfutó Tóth Lili Anna, aki 1500 méteres síkfutásban kvalifikált a vb-re a világranglistáról. Mindig jó érzéssel tölt el, ha együtt tudunk versenyezni, igaz, ennek a hozadéka, hogy nagyon szoktam izgulni Balázsért. Így ha ugyanazon a napon futunk, azt szeretem, ha előtte letudhatom a saját versenyemet, és utána mehetek szurkolni” – tette hozzá a Dombóváron nevelkedett atléta. 

A teljes cikket ide kattintva tudja elolvasni! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!