Kosárlabda

2023.09.28. 11:46

A Tarr Kft. lett a KSC Szekszárd névadó szponzora

Tarr KSC Szekszárd néven szerepel a 2023/2024-es idénytől a vármegyeszékhely NB I-es női kosárcsapata. Az erről szóló megállapodást sajtótájékoztató keretein belül írták alá a Bodri Birtokon.

Rónai Gábor

Djokics Zseljko vezetőedző (balról), Szabó Noémi szakmai és sportigazgató, Tarr János, a Tarr Kft. ügyvezetője, Theodoreán Alexandra csapatkapitány és Szabó Gergő ügyvezető elnök

Fotó: MAKOVICS KORNEL

Történelmi pillanat érkezett el a klub életében, bő két évtized után új néven szerepel majd a magyar bajnokságban és a nemzetközi kupákban a szekszárdi egyesület. Szabó Noémi szakmai és sportigazgató jelentette be, hogy a 2023/2024-es szezontól a Tarr KSC Szekszárd nevet viselik majd. Nemcsak a felnőtt csapatnál, hanem valamennyi korosztályos együttes esetében megjelenik a városi telekommunikációs vállalkozás neve. 

Mint kihangsúlyozta, a Tarr Kft. támogatóként már régóta az egyesület mellett áll, s most érkezett el az ideje annak, hogy névadóként komolyabb szerepet vállaljon a szekszárdi egyesület életében. Szabó Noémi megköszönte a Paksi Atomerőmű Zrt. mindenkori vezetőinek, hogy huszonkét éven keresztül névadó támogatóként segítették a KSC-nél folyó szakmai munkát, hozzátéve, hogy reményeik szerint az erőmű a jövőben is a klub mellett áll majd.

A névadói szerződést Tarr János, a Tarr Kft. ügyvezetője és Szabó Gergő, a KSC ügyvezető elnöke látta el kézjegyével. A szekszárdi kosárcsapat így már új néven, Tarr KSC Szekszárdként fut majd ki a pályára a BKG Prima Akadémia elleni szombati bajnoki nyitányon, s természetesen az új mezen a fő helyen ott virít majd a Tarr Kft. neve. 

Tarr János kihangsúlyozta: örömmel állt be egy olyan klub mögé, amely példaértékű munkát végzett az elmúlt évtizedekben, s amelynek országos szinten is kiemelkedő az utánpótlásnevelése. Mint mondta, annak idején, több évtizeddel ezelőtt még az eredményjelző kezeléséért felelős édesapjával járt ki a szekszárdi női kosárcsapat meccseire, s ma is elkötelezett rajongója a klubnak. Úgy fogalmazott, hogy mindkét félnek eredményes lehet ez a névadói megállapodás, amely egyúttal a klub és a vállalkozás megújulását is jelképezheti. 

A csütörtök délelőtt aláírt megállapodás három évre szól, a támogatás összegét ugyanakkor a vállalkozás és a klub is üzleti titokként kezeli. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!