Kosárlabda

2023.09.21. 20:48

Jobb az anyagi helyzet, egy jó szereplés a cél az Atomerőmű SE-nél

A mostani szezont illetően sokkal jobbak az Atomerőmű SE lehetőségei, mint korábban, így az NB I-es férfi kosárcsapattal szemben is elvárás egy jó szereplés.

Teol.hu

Óvatosan kell bánni a kijelentésekkel, már ami az Atomerőmű SE férfi kosárcsapatával kapcsolatos. A négyszeres magyar bajnok és négyszeres magyar kupa győztes egylet az elmúlt két évben a múltjához méltatlanul szerepelt: két éve csak az utolsó meccsen vívta ki a bennmaradását, legutóbb pedig – bár mindenki azt remélte – lecsúszott a felsőházról, s végül csak tizedik lett. 

Most mégis van mire bizakodónak lenni, mert úgy tűnik, hogy az új idényre sikerült jó képességű légiósokat igazolni, akik a felkészülési időszakban egyszer-egyszer bizonyították, hogy sokra képesek. Általuk pedig sokra lehet képes a 2023/2024-es idényben az Atomerőmű SE is. Gulyás Róbert szakosztályelnök a csütörtök esti szurkolói ankénton azt mondta, most sokkal jobbak az anyagi lehetőségeik, mint korábban, ennek megfelelően igyekeztek jó játékosokat kiválasztani. Hozzátette, a felsőházba mindenképpen be kell jutnia az ASE-nak, ott pedig a minél jobb eredmény elérése a cél. 

Nem voltak sokan az ASE-sportcsarnokban tartott ankéton, de aki ott volt, pozitívan nyilatkozott az új idény kapcsán, a drukkerek egyöntetűen azt remélik, hogy ebben a szezonban végre lesz minek örülni, s a kedvencek sok-sok győzelemmel ajándékozzák majd meg őket. A kérdésekre válaszolva a vezetők, az edzők és a játékosok is kifejtették, hogy ők is egy eredményes szezont remélnek. 

Ez a szezon jövő hét pénteken a Szolnoki Olajbányász otthonában kezdődik az Atomerőmű SE számára, az első hazai meccset pedig október nyolcadikán az Egis Körmend ellen vívják majd a piros-kékek, akik öt légióssal és fiatalokkal megtűzdelt magyar kerettel várják a rajtot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!