Labdarúgás

2023.09.01. 08:48

Két hónap múlva már újra szeretne futballozni Vas Gábor

A műtét sikeres volt, a Paksi FC fiatal középpályása azt reméli, hogy hamarosan visszatérhet a pályára.

Teol.hu

Vas Gábor bízik benne, hogy két hónap múlva újra futballozhat

Fotó: Molnár Gyula

Az újpestiek elleni, 3–0-ra megnyert bajnokin szenvedett súlyos sérülést Vas Gábor, a Paksi FC 19 éves futballistája. A középpályást a 75. percben hordágyon kellett levinni a pályáról, miután ellenfelével ütközött és rosszul fogott talajt. A vizsgálatok kiderítették, hogy eltört a kulcscsontja. Azóta már a műtéten is túl van, s reméli, hogy még az őszi idényben újfent ott lehet a pályán.

„Most egy speciális rögzítőben van a karom, jövő hét kedden lesz a kontrollvizsgálat, és ha ott minden rendben, pár napra rá elkezdhetem a gyógytornát. Szerencsére semmi fájdalmam nincs, így remélem, gyorsan mennek majd az innentől szokásos folyamatok, viszont fontos, hogy túlságosan kapkodni sem szabad. Két hónap múlva akár már újra a pályán lehetek” – fogalmazott Vas Gábor a Paksi FC honlapján.

Az atomvárosiak jelenleg egy győzelemmel, egy vereséggel és két döntetlennel állnak az OTP Bank Ligában, s szombaton a Fehérvár FC-t fogadják. A találkozó 19.30 órakor kezdődik a Fehérvári úti stadionban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!