NB III-as foci

2023.09.03. 10:14

Lemondott a Szekszárdi UFC klubmenedzsere

Pénteken este hivatalos közleményben tudatta a klub kötelékében dolgozókkal Vizdár Zsolt, hogy a klubmenedzseri pozícióját a jövőben nem kívánja tovább betölteni a Szekszárdi UFC-nél.

Teol.hu

Vizdár Zsolt egy éven át töltötte be a klubmenedzseri posztot a Szekszárdi UFC-nél

Forrás: Szekszárdi UFC

Mint azt az NB III Dél-Nyugati csoportjában szereplő klub hivatalos oldalán írják, Vizdár Zsolt hosszú éveken át szolgálta becsülettel az egyesületet és tette bele szívét, lelkét mindenbe. Megannyi élmény, eredmény és siker fűződik a nevéhez, ami már szinte egybeforrt a Szekszárdi UFC történelmével.

„Nehezen, de eldöntöttem, eldöntöttük a családommal: nem töltöm be tovább a klubmenedzseri pozíciót a Szekszárdi Utánpótlás Futball Klubnál. Az Elnök Úrral egyeztettem, a döntésemet elfogadta. Szeretném megköszönni a klub minden dolgozójának, a támogatóknak, a partnereknek az együttműködő segítségét, munkáját. Szívből kívánok további sok sikert a klub minden dolgozójának, játékosának” – fogalmazott Vizdár Zsolt.

A 41 esztendős szakember 2009 márciusában csatlakozott a sárga-feketékhez, rövid tolnai és őcsényi kitérőtől eltekintve a 2021/2022-es szezonig szolgálta a klubot játékosként. Pályafutása befejeztével irányította az egyesület megye egyes csapatát, 2020 őszén pedig néhány fordulón keresztül megbízott edzőként az NB III-as gárdánál látta el a feladatokat. Klubmenedzseri pozícióját tavaly július óta töltötte be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!