Labdarúgás

2023.09.10. 09:37

Mészáros István: „A második félidőben tudtunk egy kis nyomást gyakorolni az ellenfélre”

Mészáros István a vereség ellenére nem volt csalódott, azt mondja, csapata védekezése most nagyon egyben volt.

Teol.hu

Budai Dávidék előreléptek, de pontot még nem kaptak érte

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Egyelőre nem jött be az edzőváltás, Mészáros Istvánnal a kispadján sem tudott elindulni felfelé a tabellán az NB III-as Szekszárdi UFC. A szakember ennek ellenére látott pozitívumokat a Kaposvári Rákóczi vendégeként elszenvedett 2–0-s vereségben. 

„Azt gondolom, hogy jól kezdtük a mérkőzést, teljesen egálban voltunk az ellenféllel. Igyekeztünk megvalósítani mindazt, amit megbeszéltünk. Mindazért a munkáért és mentalitásért, amit a srácok beletettek a mérkőzésbe, büszkék vagyunk rájuk. Sajnos ismét abban a zónában veszítettünk labdát, ahol az ellenfélnek már nem kellett sok energiát mozgósítania ahhoz, hogy helyzetbe kerüljön. Sajnos ezt értékesítették is. Ezután is sikerült egyben maradnunk, nem zökkentett ki bennünket a gól”értékelt Mészáros István.

„A második félidőben tudtunk egy kis nyomást gyakorolni az ellenfélre, átlövésből volt egy kapufánk. Az ellenfélen látszott, hogy nagyon megdolgoztattuk őket. A játékrész utolsó harmadában igazán nagy lehetőségei voltak a Kaposvárnak. A védekezésünk ma nagyon egyben volt, a kapusunk és a védők jól mozogtak együtt. A mérkőzés pozitív hangulatú volt számunkra, az eredménytől eltekintve. Nekünk az a legfontosabb, hogy pontokat szerezzünk, a riválisaink pedig ne tudják növelni velünk szemben az előnyüket. Dolgozunk tovább a sikerért!” – tette hozzá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!