NB III-as foci

2023.09.09. 18:02

Az új edzővel sem tudott a siker útjára lépni az UFC

A Kaposvári Rákóczi vendégeként elszenvedett 2–0-s vereséggel mutatkozott be a Szekszárdi UFC kispadján vezetőedzőként Mészáros István, a sárga-feketék így továbbra is nyeretlenül sereghajtók az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportjában.

Berg Sándor

Budai Dávidék Kaposváron sem tudtak győzni

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Nem tudott csodát tenni néhány nap alatt a sárga-feketéknél Mészáros István, aki kedden váltotta a menesztett Turi Zsoltot a kispadon. Az idény végéig kinevezett korábbi pályaedző portálunknak adott interjújában elmondta, szeretnék, ha  eredményekben is megmutatkozna az a munka, amit az edzéseken beletesznek.

Kaposváron ez, valamint a szerencse sem állt az UFC mellé, amely mindkét félidő derekán kapott egy-egy gólt, válaszolni pedig egyikre sem tudott. A szekszárdiaknak így továbbra is várniuk kell szezonbeli első sikerükre (egy döntetlen mellett ez volt a hatodik vereségük) és november óta az első idegenbeli győzelmükre. A dabasi siker óta három döntetlen és tíz vereség jött össze, de a 6–28-as gólarány sem kecsegtet sok jóval.

Jövő hétvégén MOL Magyar Kupa fordulót rendeznek, ahol az UFC már nem érintett, így két hete lesz a csapatnak felkészülnie az érdiek elleni szeptember 24-i hazai bajnokira.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 7. forduló
Kaposvári Rákóczi FC–Szekszárdi UFC 2–0 (1–0)
Kaposvár, v.: Zierkelbach (Sáfárik, Szalai D.)
Kaposvár: Horváth F. – A. Mazzonetto (Pintér M, 61.), Heil, Hampuk, Bíró D. (Ötvös, 91.), N. Mazzonetto (Babinszky, a szünetben), Szederkényi, Ekker, Horváth B., Pusztai, Harsányi. Edző: Horváth Rudolf
Szekszárd: Pomozi – Péter D. (Tokody, 70.), Kiszely, Arena, Füredi – Gellér, Budai D., Lékó, Ágics – Csapó (Paksi D., 84.), Péter A. Edző: Mészáros István
Gólszerző: Bíró D. (25.), Szederkényi (77.)

A további NB III-as csapatok közül csak a Dunaföldvár tudott nyerni, amely a PTE-PEAC otthonából hozta el a három pontot (2–0). A Bonyhád-Majos Dunaújvárosban vérzett el (0–1), a Paksi FC második csapata pedig Érden szenvedett vereséget (0–2).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!