Toborzás

2023.09.13. 14:50

Sok gyereket vonzott a Szekszárdi Sportközpont Atlétika Toborzója

Szeptemberhez képest nyárias időjárás fogadta a pályára érkező gyerekeket a Szekszárdi Sportközpont által megrendezett Atlétika Toborzón. A program során mintegy hetven gyermek ismerkedett meg a sportok királynőjével.

Teol.hu

Mintegy hetven gyerek vett részt az Atlétika Toborzáson Szekszárdon

Fotó: Kiss Albert

Talán az augusztusban a magyar fővárosban rendezett világbajnokságnak is volt köszönhető, hogy kétszer annyian vettek részt a Szekszárdi Sportközpont atlétika szakosztálya által szervezett eseményen, mint a tavalyi évben. A gyerekek kipróbálhatták az ugróplatót, a dobószereket, célba is dobhattak, de tesztelhették ügyességüket a légvár-akadálypályán is. 

Nemcsak a gyerekek tudhattak meg többet az atlétikáról, a szülők megismerkedhettek és beszélgethettek a szakosztály edzőivel és a Kölyökből Atléta Program (KAP) csoportvezetőivel, sőt a budapesti vb szekszárdi résztvevőit, a maratonfutó Szemerei Leventét és a távolugró Németh Mátyást is kifaggathatták, hogyan indult a pályafutásuk a vármegyeszékhelyről.

A feladatokat teljesítő gyerekek világbajnokság kabalafiguráját, Youhuu-t ábrázoló matricát kaptak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!