Ökölvívás

2023.10.26. 08:45

A paksi Orsós Kármen magyar bajnoki aranyérmes lett Egerben

Paksi bokszoló állhatott a dobogó tetején az Egerben megrendezett U12-es és Serdülő Magyar Bajnokságon.

Teol.hu

A serdülő korcsoportban induló Orsós Kármennek nem akadt ellenfele Egerben. A 75 kilogrammos paksi tehetség nagyszerű teljesítménnyel szerezte meg az aranyérmet súlycsoportjában az U12-es és Serdülő Magyar Bajnokságon. 

Jól ment a PSE bunyósainak a megmérettetésen, hiszen a hatvankilenc egyesület kétszáznyolcvanhat ökölvívóját felvonultató eseményen az arany mellé két bronzot is begyűjtöttek. Az U12-es korosztályban Zsiga Áron a 44 kilogammosok között, Szombat Benedek pedig a 46 kilogrammosoknál állhatott fel a dobogó harmadik fokára. 

Tógyer Dávidnak sajnos nem sikerült jól a bemutatkozása, annak ellenére sem, hogy mindent megtett a továbbjutásért. Számára ez volt az első komolyabb megmérettetés, így a meccsrutin hiánya is kijött, de remek alkalom volt ez arra, hogy felmérje az erőviszonyokat egy komoly versenyen – összegezték a történéseket a Paksi SE internetes oldalán. A verseny rangját emelte, hogy az idei korosztályos Európa-bajnokság érmesei is kesztyűt húztak Egerben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!