Futsal

2023.10.17. 10:11

Átlagon felüli teljesítmény hozta meg ezt a parádés győzelmet

Harmadik mérkőzését is megnyerte a Tolna-Mözs az NB III-as férfi futsalbajnokságban, ezúttal Sárbogárdon örülhetett Ágics Péter csapata.

Teol.hu

Mint azt a klub a közösségi oldalon írja, nagyon álmosan, fegyelmezetlenül kezdték el a meccset a tolnai srácok, amit az ellenfél maximálisan kihasznált, és jelentősnek mondható 4–1-es vezetéshez jutott. De nem lett belőle mégsem vereség, mert Kneller Balázsék váltani tudtak, és egy átlagon felüli teljesítménnyel sikerült a maguk javára fordítani az összecsapást. A félidőig egy gólra feljöttek, a fordulás után pedig további négyet szereztek, így a Bromit (5–3) és az RX-Holding Komló (8–4) legyőzése után ezt a bajnokijukat is behúzták. 

„Hiába mondható fiatalnak még a mi keretünk, mégis úgy érzem, a rutin nyert ma, mert nagyszerűen reagáltunk. Szép számú nézőközönség előtt sikerült egy nagyszerű győzelmet aratnunk, egy igazi csapatmunka volt, amire nagyon büszke vagyok, mert mindenki kivette belőle a részét” – összegzett boldogan a lefújás után Ágics Péter.

Férfi futsal NB III, Dél-Nyugati csoport, a 3. fordulóban
Sárbogárd SE–Tolna-Mözsi FSE 5–7 (4–3). Sárbogárd, v.: Szücs L. (Mohácsi F., Závotka Cs.). Gólszerzők: Deák S. (2., 3., 6.), Tóth P. (13.), Kovács R. (35.), illetve Kneller (11., 18.), Sásdi B. (13., 37.), Ágics (22., 26.), Sára P. (34.). Kiállítva: Paksi (39.)

Két hét múlva, október 30-án, 20 óratól a Szigetszentmiklós SC csapatát fogadja a Tolna-Mözs. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!