NB II-es kézilabda

2023.10.19. 15:00

Hazai pályán mutatkozik be a hőgyésziek új vezetőedzője

A Nemzeti Kézilabda Akadémia U21-es csapatát fogadja pénteken 19 órakor a Hőgyészi SC, amelynek kispadján ezen a találkozón debütál vezetőedzőként Héger Zsolt.

Berg Sándor

Vojkovics Istvánéktól jobb helyzetkihasználás kell a NEKA ellen

Fotó: Kiss Albert

„Arra számítok, hogy pariban tudunk lenni a balatonbogláriakkal és majd csak a végjátékban dőljön el a találkozó – mondta lapuknak a korábbi másodedző, Héger Zsolt, aki első mérkőzésén ül vezetőedzőként a kispadon. – Ehhez mindenképpen csökkenteni kell az eladott labdák számát, a helyzeteinkkel jobban kell bánni, a védekezésünknek is feszesebbnek kell lennie és jó lenne egy jobb kapusteljesítmény is, ezek a sarkalatos pontok.”

A HSC-hez visszatér eltiltásából az átlövő Vald Benjamin, Széles Álmosra viszont továbbra sem számíthat a szakmai stáb. A hőgyésziek, akik kispadjáról 113 bajnoki mérkőzés után mondott le Bán Tamás (73 győzelem, 4 döntetlen, 36 vereség), ötödik helyen áll a tabellán, a Balaton-parti akadémisták pedig vezetik a nyolc csapatos mezőnyt.

Férfi NB II, E-csoport, 6. forduló
Hőgyészi SC–NEKA U21
Tamási, péntek, 19 óra. Vezeti: Papp Richárd Csaba, Vandróczki Gábor


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!