Teol.hu podcast

2023.10.08. 18:00

Már a családalapítás is napirenden van a kilencszeres világbajnok Kiszli Vandánál

Négy aranyéremmel zárta a 2023-as év nagy versenyeit a paksi Kiszli Vanda, aki az Európa-bajnokságon és a világbajnokságon is duplázott

Rónai Gábor

Kiszli Vanda a Teol podcast stúdiójában

A horvátországi maraton Európa-bajnokságon, Slavonski Brodban a rövidkörös és a klasszikus távú egyéni versenyt is megnyerte az Atomerőmű SE kajakosa, aki aztán a dániai világbajnokságon, Vejen Koldingban egyesben és párosban is a legjobbnak bizonyult a klasszikus távon. A rövidkörös versenyben ugyan „csak” második lett, emiatt egyáltalán nem volt csalódott, hiszen remekül sikerült neki a 2023-as esztendő.

Kiszli Vanda podcast-adásunkban beszélt a BrutálAtom versenyen elért első helyéről, és arról is, hogy férjével egyre többször kerül szóba közöttük a családalapítás. Mint fogalmazott, egyikük sem zárkózik el az elől, hogy mielőbb szülőkké váljanak. Természetesen szóba került a győri Csay Renáta rekordja, aki húszszor nyerte meg a maratoni világbajnokságot – Kiszli Vanda erre azt mondta, sosem a címekért versenyzett, azért csinálja, mert szereti és ez így is lesz addig, amíg a versenyzés örömet okoz neki. 

Korábbi podcast-adásainkat itt hallgathatja meg!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!