Kosárlabda

2023.10.25. 14:46

Megtartotta első edzését Pakson Sebastjan Krasovec – mi is ott voltunk (fotókkal)

A konditeremben kezdték, majd a parketten folytatták a munkát az ASE kosarasai kedden este, Sebastjan Krasovec bemutatkozó edzésén.

Teol.hu

Fotó: Molnár Gyula

A 45 éves szlovén szakembert hétfőn nevezték ki a vasárnap menesztett Csirke Ferenc utódjának. A tréner nem ismeretlenként érkezik Paksra, hiszen korábban hosszú éveket lehúzott Oroszlányban, legutóbb pedig Zalaegerszegen dolgozott az NB I-es bajnokságban, így többször meccselt az Atomerőmű SE ellen is. 

A jelenlegi játékoskeretből ráadásul két kosarasnak, a szlovák Mario Ihringnek és Dorogi Gergőnek is volt az edzője – nekik bizonyosan extra motivációt jelent az érkezése, de a többieknek is új lendületet, megújulást adhat a váltás.

Sebastjan Krasovec szombaton, Szombathelyen a Falco KC otthonában mutatkozik be a négyszeres magyar bajnok- és négyszeres kupagyőztes paksi együttes élén, a hazai debütálására pedig november 11-én, a DEAC elleni összecsapáson kerül majd sor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!