Labdarúgás

2023.11.24. 10:01

Ázsiától Európán át Amerikáig bejelentkeztek a csapatok az ex-paksi csatárért

Paunoch Péter játékosügynök arról számolt be, hogy rengeteg megkeresést kapott a magyar labdarúgó-válogatott és a Ferencváros csatára, Varga Barnabás kapcsán.

Teol.hu

Varga Barnabásra három kontinensről is felfigyeltek

Fotó: Szabó Miklós

Remek szezont fut a címvédő és listavezető Ferencváros csapatában Varga Barnabás, aki nyáron 800 ezer euróért igazolt a Paksi FC-től a magyar rekordbajnokhoz. 

„Varga Barnabás 2023-as teljesítménye után nem csodálkozom, hogy rengetegen kerestek Ázsiától Európán át Amerikáig. Jelenleg azonban nincs aktualitása a csapatváltásnak, mert jól érzi magát a Ferencvárosban” – közölte az M1 aktuális csatornának adott interjúban a támadó menedzsere, Paunoch Péter.

A 29 éves csatár gólkirályként szinte beroppant a Ferencvárosban, amelynek mezében 19 tétmérkőzésen 17 gólt és 7 gólpasszt jegyez, ugyanakkor a magyar válogatottat pedig négy találattal segítette kijuttatni a jövő nyári Európa-bajnokságra. Jelenleg ugyanakkor combizomszakadás miatt nem állhat a fővárosi zöld-fehérek rendelkezésére. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!