Különleges séta

2023.11.08. 16:23

Exkluzív bejáráson vett részt a Tarr KSC Szekszárd a Paksi Atomerőműben (videó)

Egészen különleges túrában volt a napokban része a Tarr KSC Szekszárd játékosainak és stáb tagjainak, akik a Paksi Atomerőműben tettek látogatást.

Teol.hu

Bepillantást nyerhettek a Tarr KSC Szekszárd játékosai és a menedzsmentje a Paksi Atomerőműben folyó munkákba

Forrás: Tarr KSC Szekszárd

Horváth Péter János vezérigazgató és dr. Kovács Antal kommunikációs igazgató meghívására egészen különleges túrára kapott meghívást a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban szereplő Tarr KSC Szekszárd. A válogatott szünetben a Paksi Atomerőműben tett „sétát” a csapat. A játékosok és a menedzsment is közelről tekinthette meg a 3-as és 4-es reaktor kiszolgálását, illetve átfogó képet kaptak az itt zajló folyamatokról kísérőik, Tóth Zoltán Róbert és Huszák Zoltán tartalmas, érdekfeszítő bemutatója során, írja a klub honlapja.

Az exkluzív bejárás alkalmával megtapasztalhatták az ott dolgozók munkakörülményeit, illetve, hogy mennyire pontosan betartják még a legkisebb biztonsági előírásokat is – nem csoda, hogy a létesítmény a világ legbiztonságosabb erőművei közé tartozik immár évtizedek óta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!