Labdarúgás

2023.11.18. 15:54

Nagyot küzdött, de kikapott a Ferencvárostól az UFC

A Szekszárdi UFC 3–1-es vereséget szenvedett a Ferencváros második számú csapatától az NB III-as focibajnokság 16. fordulójában.

Teol.hu

Budai Dávid és Péter Antal (10) nagyot küzdött a ferencvárosiakkal

Fotó: Makovics Kornel

Nagyon kellett volna a pont a szekszárdiaknak, hogy feljebb tudjanak zárkózni a tabellán, de korán kétgólos hátrányba kerültek a sárga-feketék az egy hete Pakson 4–0-ra nyerő Fradival szemben. A második félidőre jelentősen feljavult az UFC futballja, jött is a szépítés, ami simán benne volt a játékban. Ebben az időszakban a Fradi többnyire már védekezett és a kontrákra épített, amelyből aztán egyet sikerült még gólra váltaniuk, a legutolsó percben. A találkozó krónikájához tartozik, hogy a szekszárdi csapatból piros lappal kiállították az utolsó emberként szabálytalankodó Kiszely Dominikot. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, a 16. fordulóban
Szekszárdi UFC–Ferencvárosi TC II 1–3 (0–2)
Szekszárd, v.: Gáspár A. (Jakab B., Kondákor T.). Szekszárd: Bognár Zs. – Kiszely, Fekete M., Arena, Füredi, Béla D. – Gellér, Lékó, Péter D. (Péter A., 79.) – Budai D., Tokody. Vezetőedző: Mészáros István. Ferencváros II: Őri – Tavares, Lukács D., Fenyvesi, Gágyor, Manner, Say, Varga Z. (Ladányi G., 78.), Takács Á., Bagi (Birkás G., 71.), Keita. Vezetőedző: Korolovszky Gábor. Gólszerzők: Arena Á. (54.), illetve Varga Z. (12., 17.), Molnár M. (93.). Kiállítva: Kiszely (56.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!