Edzői nyilatkozat

2023.12.17. 08:15

Bognár György a vereség után: – Ezen a mérkőzésen elértük a célunkat (galéria)

Újabb jelentős játékperceket kaptak a fiatalok a Paksi FC-nél, vagyis a Fehérvár elleni mérkőzés fő célját elérte a gárda, vallja Bognár György, az atomvárosiak vezetőedzője.

Berg Sándor

Bognár György

Fotó: Török Attila

„Ezen a mérkőzésen elértük a célunkat, száznegyvenöt fiatal játékpercet szereztünk. A versenyegyenlőségről most ne beszéljünk. Azzal, hogy combhajlító izomszakadás miatt Szabó János is kiesett a védelemből, eléggé rutintalanok lettünk. Szappanos Péter irányítókészsége miatt került vissza a kapuba, azt éreztük, hogy szükségünk van rá a második félidőben – kezdett bele értékelésébe Bognár György, aki elárulta, mentálisokból cserélt kapust a szünetben. – Irányítani kellett a védelmet, mert ebben az összeállításban még sosem játszott. Ha a sérültjeink rendben vannak és a legjobb csapatomat állítom ki, akkor azért élesebb lett volna ez a mérkőzés. A végére hagytuk ezt, azt gondoltuk, ameddig tudjuk, húztuk, de nem tudtunk kibújni alóla, mert az elszámolásnál ez majd kell” – nyilatkozta a szakember, aki szerint át kellene gondolkozni ezt a szabályt.

A paksi játékosoknak rövid téli pihenő után január 2-án lesz jelenésük a Fehérvári úton, és egy hónapjuk lesz felkészülni a február első hétvégéjén folytatódó bajnokságra.

„Tavasszal is küszködni fogunk a fiatal percekkel, mert ha ezt figyelembe kell vennünk, akkor nem a legjobb csapatunk van a pályán, ahogy ezúttal sem volt” – zárta a paksiak vezetőedzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!