Kosárlabda

2023.12.08. 20:16

Friss! Nikola Dudásovával szerződést bontott a Tarr KSC Szekszárd

Rövid közleményben jelentette be a Tarr KSC, hogy távozik a szekszárdi klubtól a szlovák irányító, Nikola Dudásová.

Teol.hu

Fotó: Koncz Márton

A szlovák irányító idén januárban csatlakozott az NB I-es szekszárdi csapathoz, amelynek színeiben az előző idényben átlagban 8 ponttal, 3,8 lepattanóval és 3,3 gólpasszal segítette csapatát, s a szezon hajrájában fontos találkozókon nyújtott jó teljesítményt. Az NKA Universitas PEAC elleni KSC-sikerhez például 16 ponttal járult hozzá. Nem csoda, hogy nyáron marasztalta a szakmai stáb, de aztán jött egy sérülés, amelyből nem tudott felépülni. A cseh Chomutov elleni Európa-kupa-találkozón ugyan játszott, és jól is teljesített, de aztán újfent megsérült. 

„Kedves Szurkolóink! A mai napon klubunk és Nikola Dudasova közös megegyezéssel szerződést bontott, így a továbbiakban nem erősíti csapatunkat. Niki Dudasova munkáját nagyra értékeljük és természetesen további sikereket kívánunk neki a sportban és az élet minden területén! Ďakujem Niki!” – írta a Facebook-oldalán a Tarr KSC Szekszárd. 

Dudásová tehát már nem fog pályára lépni a szombati bajnokin, amelyen a szekszárdiak a Serco UNI Győr vendégei lesznek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!