Kosárlabda

2023.12.13. 10:46

Korábbi korosztályos válogatott hátvédet szerződtetett az Atomerőmű

Kucsora Csaba személyében új játékost igazolt az Atomerőmű SE, a korábbi korosztályos válogatott kettes és egyes poszton ehet erőssége a paksi csapatnak.

Berg Sándor

Kucsora Csaba egykoron megfordult a Falcóban is

Fotó: Unger Tamás

A 25 éves bajai kötődésű Kucsora Csaba több A- és B-csoportos klubnál szerepelt már, köztük Rátgéber Akadémia, a MAFC, az Orosztlány, a Falco és a Bajai Bácska csapatánál is megfordult, legutóbb pedig a Jászberény gárdáját erősítette, ahol 12 tétmérkőzésen lépett pályára és 18,7 pontot, 3 lepattanót és 2,3 gólpasszt átlagolt.

„Nagyon örültem, amikor megkeresett az ASE, sok jó dolgot halottam erről a nagy múltú klubról, itt szerintem mindig öröm játszani. Sebastian Krasovec vezetőedzővel már dolgoztam együtt Oroszlányban majdnem három évet, ami sokat számít a gyors beilleszkedésben. Köszönöm a JKSE-nek is, hogy ilyen rugalmasak voltak és elengedtek Paksra” – fogalmazott a paksi klub közösségi oldalán a korábbi korosztályos válogatott, a kettes-egyes poszton bevehető játékos.

„Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozott a csapatunkhoz. Sajnos továbbra is sérüléssel küzdenek a meghatározó magyar játékosaink, ezért gyors megoldás kellett erre a problémára. Csabával dolgoztunk együtt, jól ismerjük egymást, biztos vagyok benne, hogy segítségünkre lesz a céljaink elérésében” – nyilatkozta Sebastjan Krasovec vezetőedző.

Valóban sok a sérült Pakson, Eilingsfeld János a közel féléves kihagyást követően még csak hétfőn megkezdte a fokozatos visszatérését a csapatedzésekbe, Kovács Ákos a Szeged elleni bemelegítésnél még érzett fájdalmat a vádlijába, így pályára lépése meghiúsult, Pajor Dávid és Gulyás Milán viszont csak a két ünnep között térhet vissza a közös edzésekhez.

Az atomosokra még három bajnoki vár ebben az évben, 16-án az Oroszlányt, 30-án a Szolnokot látják vendégül, a két találkozó között, 20-án Kecskeméten vendégszerepelnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!