Labdarúgás

2023.12.14. 19:38

Négyszeres bajnok edző ül le a teveli futballcsapat kispadjára

Hosnyánszki Zsolt irányítja a tavaszi szezonban a vármegyei másodosztályban szereplő Tevel Medosz SE-t, jelentette be a klub a közösségi oldalon.

Rónai Gábor

Hosnyánszki Zsoltot dobálják a levegőbe a börzsönyi futballisták

Fotó: Makovics Kornél

„Elsődlegesen Zsolt szakmai kiemelkedő hozzáértése volt az, ami elindította a vezetőség fantáziáját azt illetően, hogy felkérjük vezetőedzői pozícióra. Ezen érdemei mellett nem elhanyagolható az sem, hogy rendkívül magas érzelmi intelligenciájával képes kialakítani csapataiban azt a kohéziót amiről sokan beszélnek, de kevesen tudják megvalósítani. Ezáltal bízunk benne, hogy megfelelően tudja motiválni majd a teveli srácokat is”.

Így indokolták a teveliek a Facebook-on, hogy miért Hosnyánszki Zsoltra esett a választásuk. 

A 45 éves szakember futballistaként a 2000/2001-es idényben az NB I-es Videotonban játszott, aztán megfordult az NB II-es Siófok és a Tatabánya együttesében. Futballozot a Gerjeni Medoszban, a Paksi FC-ben, a Bonyhád VLC-ben, a Majosi SE-ben, a Kakasd SE-ben, a KSE Zomba és a Bonyhád-Börzsöny SE-ben is. Edzőként négy aranyérmet nyert, hármat a Bonyhád-Börzsöny SE-vel, egyet pedig a KSE Zombával. 

A teveliek a kvalifikációs bajnokságban csak a kilencedik helyen végeztek, így tavasszal a vármegyei II. osztályban szerepelhetnek.

„Aki ismer, az tudja, hogy az elvégzett munkában hiszek, remélem, hogy Tevelen is sikerült felépíteni egy olyan csapatot, amely a bajnoki cím elsőszámú várományosa lesz tavasszal. Nem lesz könnyű dolgunk, de hiszem, hogy eredményesek tudunk lenni, és olyan futballal tudunk előrukkolni hétről hétre, hogy a szurkolók minden egyes mérkőzés után elégedetten mehessenek haza” – fogalmazott Hosnyánszki Zsolt. 

A vármegyei II. osztályban a teveliek mellett a Tengelici SE, a Tolna VFC, a Faddi SE, a Kisdorogi FC, az Aparhanti SE és a Bonyhád-Börzsöny SE szerepel majd, a sorsolást januárban készítik el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!