Botrány

2023.12.02. 09:44

Szurkoló pofozta fel a partjelzőt, félbeszakadt a mérkőzés Bonyhádon

Szurkolói balhé és piros lapok miatt félbeszakadt a Lovászhetény-Pécsvárad és a Villány bonyhádi összecsapása a Baranya vármegyei első osztályú focibajnokságban.

Berg Sándor

A völgységi fővárosban pótolták (volna) be az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I. osztályú bajnokság nyitófordulójából elhalasztott Lovászhetény-Pécsvárad–Villány rangadót. Mint arról társlapunk, a bama.hu beszámolt, a második félidő elején hátránya került „vendégek” az idő haladtával egyre feszültebbé váltak, majd a véghajrában a drukkereiknél is elszakadt a cérna. 

Megjegyzik, ehhez kellett a listavezető kispadjához közelebb lévő partjelző is, aki a hírek szerint több alkalommal is kinevette a szurkolókat, ezt pedig a nyolcvankettedik perc környékén az egyik drukker megtorolta: 

bement a pálya szélére, majd megpofozta a számára unszimpatikus sporttársat.

A hosszabbításban, már 1–1-es állásnál aztán kitört a balhé, köszönhetően két villányi piros lapnak. Előbb a listavezető gólszerzőjét, majd az edzőt is kiállította a játékvezető, miután belépett a pályára és számon kérte a döntést.

Mint azt a portál írja, ekkor a villányi szurkolók az ellenfél elnökével kerültek összetűzésbe, időközben pedig a hírek szerint a korábban sértett partjelző szó nélkül bevonult az öltözőbe, így harminc másodperccel a vége előtt félbeszakította a meccset a játékvezető, miután látta, hogy kollégája már nincs ott a pálya szélén. 

Hozzáteszik, sokáig egyik fél sem volt benne biztos, hogy a találkozó félbeszakadt vagy véget ért, mindkét oldal a később megírt jegyzőkönyvből kapott egyértelmű választ.

A Villány tizenhárom lejátszott mérkőzés után 32 ponttal vezeti a bajnokságot, három egységgel megelőzve a második Lovászhetény-Pécsváradot.

Úgy tűnik, Tolna vonzza az ilyen eseteket, a vármegyei bajnokság őszi szezonjában egy kajdacsi játékos a közösségi oldalon nagyképűnek, arrogánsnak, pökhendinek nevezte a játékvezető, aki hat piros lapot osztott ki a Szedres elleni találkozón, Mórágyon pedig a mérkőzés után szurkolók kergették meg a sípmestert. Tiltakozásul a vármegyei bírók nem voltak hajlandóak mérkőzést vezetni, míg a mórágyiak évekre kitiltottak három rendbontót és két soron következő bajnoki mérkőzésükre zárt kaput rendeltek el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!