Gladiátorok

2024.01.01. 15:30

A végső határokig mentek el Szekszárdon a legerősebbek

Tamási és Bonyhád után végre Szekszárdon is összemérték erejüket a legerősebb szerb és magyar sportolók. Ifjabb Fekete László kilencszeres Erős ember világbajnok sportoló mesélt lapunknak a december 30-i nemzetközi versenyről.

Farkas Eszter

Fotó: Kiss Albert

Szinte felrobbantották a szekszárdi sportcsarnokot a Nemzetközi Erős Emberek utánpótlás csapatversenyén. A rendezvény szenzációs hangulatban telt, ahogy a résztvevők átlépték saját határaikat. Ifjabb Fekete László lapunknak elmondta, lenyűgöző teljesítményt nyújtottak a versenyzők. Az esemény minden egyes versenyszámához elképesztő kitartásra és erőre volt szüksége az indulóknak. A kőgolyóemelés lenyűgöző technikai tudást és erőt követelt meg, miközben a koffercipelés, és a közel egy tonnás napelemszerkezetek kitartása, a két mázsás és közel két és fél mázsás súlyok lépcsőztetése főként az állóképességüket és kitartásukat tesztelte.

A sportcsarnok előtti területen rendezett kamionhúzás volt az esemény csúcspontja, ahol a versenyzők hihetetlen erőfeszítéseket tettek azért, hogy megmozgassák az elképesztő tömegű tizenhat tonnás járművet. Az esemény nem csupán a versenyzőknek adott lehetőséget a megmérettetésre, hanem az egész közösségnek. A szurkolók lelkesen buzdították kedvenceiket, és minden egyes teljesítményt hatalmas ovációval fogadtak.

Első helyen végzett Krifkó Milán és Kovács Zsolt, második helyezett lett Kovács Péter és Horváth Norbert párosa, a bonyhádi dobogós első helyezettek Szávics Balázs és Várszegi György Szekszárdon a harmadik helyre estek vissza. Negyedik helyen Alexander Szavics és Renato Repics, ötödik helyen Boda András és Lángos József, hatodik helyen Horváth József és Mészáros Kristóf, míg a hetedik helyen Erős Gábor és Tóth Ticián végeztek.

A szervezők elégedetten és büszkén állapították meg, hogy a rendezvény hatalmas sikert aratott mind a versenyzők, mind a közönség körében egyaránt. A Titánok Szekszárdon tartott viadala egy igazi összetartó és inspiráló esemény volt, amely emlékezetessé tette a szombat délutánt mindazok számára, akik részt vettek, vagy szurkoltak a helyszínen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!