Labdarúgás

2024.01.27. 15:59

Böde Dániel készen áll, már várja a hétvégi bajnoki rajtot

Böde Dániel szerint eredményes volt a Paksi FC beleki edzőtábora. A zöld-fehérek ikonja szerint jöhetnek a bajnokik a PFC számára.

Teol.hu

Böde Dániel (zöldben) elégedett az edzőtáborban elvégzett munkával

Fotó: Paksi FC

Mint arról már írtunk, a Paksi FC győzelemmel zárta le törökországi edzőtáborát, miután 2–0-ra legyőzte a bolgár Botev Povdiv csapatát. Mindkét paksi gólt az ikon, Böde Dániel szerezte, aki sokadszor bizonyítja, hogy jó az öreg a háznál. 

„Jó edzőtábor van mögöttünk, és a meccsek is maximálisan a minél jobb felkészülésünket szolgálták” – értékelt a Paksi FC hivatalos honlapján a 37 éves futballista. Böde Dániel hozzátette: a a végeredményekből ilyenkor nagy dolgokat nem kell leszűrni.

„Tavaly nyáron hetet kaptunk Szegeden, aztán milyen őszt produkált a csapat. Hogy igazából hogyan sikerült a felkészülés, majd az éles találkozóink eldöntik, lesz belőle pár februárban – tette hozzá Böde Dániel.

A Paksi FC most vasárnap, a Puskás Akadémia elleni összecsapásával indítja az OTP Bank Liga tavaszi szezonját.

„Fontos meccsel kezdünk, nem véletlen, egyszer-kétszer már Törökországban előkerült a felcsútiak játéka. Ami engem illet, jöhetnek a bajnokik, jó állapotban érzem magam” – fogalmazott Böde, aki öt felkészülési mérkőzésen összesen ötször talált a kapuba.

A Paksi FC január 16-án utazott Antalyába, majd tovább a beleki szálláshelyre és edzőközpontba, hogy kiváló pályákon, kellemes hőmérsékletben és remek nemzetközi ellenfelek ellen készüljön az NB I-es bajnokságra, valamint a MOL Magyar Kupára, ahol még szintén érdekelt.

A Paks az elmúlt napokban a dinamikus edzések mellett összemérte erejét a Pogon Szczecin „A” és „B” csapatával, a Blau-Weiss Linz és a Botev Plovdiv együttesével. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!