Kosárlabda

2024.01.03. 10:01

Holcz Rebeka is ott volt a székesfehérvári edzőtáborban

A szekszárdi Holcz Rebekával a soraiban a két ünnep között összetartáson vett részt a Tursics Krisztián vezette U20-as női kosárlabda-válogatott, amely már a nyári korosztályos Európa-bajnokságra hangolt a néhány napos, fehérvári edzőtáborral.

Teol.hu

Holcz Rebeka (elöl) az U20-as válogatottal dolgozott a székesfehérvári edzőtáborban

Összességében az mindenképpen pozitívum, hogy jó formát mutattak a játékosok, ezáltal a válogatottba is jó állapotban érkeztek meg – kezdte Tursics Krisztián az Utánpótlássportnak. Az őszi szezonban szerencsére a legtöbben játékban voltak, és meghatározó perceket kaptak az NB I/A-csoportban, illetve aki esetleg nem az élvonalban, az a B-csoportban jutott sok játéklehetőséghez. A magasemberek terén két komoly hiányzónk is akadt Strausz Edina és Kastl Dóra személyében, értelemszerűen a nyáron majd mindkettejükre számítunk, ugyanis rajtuk kívül elég szűk a merítési lehetőség a belső posztokon. A mostani négy napba hat edzést sűrítettünk bele, a lányok jól bírták az edzéseket, így tényleg minőségi munkát tudtunk végezni.

AZ U20-AS NŐI VÁLOGATOTT KERETE:
Toman Petra (DVTK), Aho Tyra (DVTK), Oláh Fruzsina (DVTK), Milkovics Réka (BEAC), Katona Boglárka (BEAC), Gyöngyösi Janka (Győr), Holcz Rebeka (Szekszárd), Laczkó Sára (Pécs), Dobó Lilla (Nyíregyháza), Gelei Karola (Vasas), Kádár Orsolya (Vasas), Takács Dorina (BKG), Bajzáth Lili (BKG), Baa Dominika (TFSE-MTK), Papp Lilla (Dávid Kornál KA), Dávid Mia (Dávid Kornél KA). Hiányzott az összetartásról: Zsámár Panna (BKG), Strausz Edina (Winston Salem Christian School, USA), Kastl Dóra (Holderness School, USA) 

A teljes cikket itt olvashatja el, kattintson ide!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!