Látogatóban

2024.01.06. 15:16

Az NB I-es Mezőkövesd edzője a lelátóról figyelte az atomvárosiak játékát (galéria)

Kuttor Attila, az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője a helyszínen tekintette meg a pénteki Atomerőmű SE U23–Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia NB I/B-s bajnoki mérkőzést.

Berg Sándor

Kuttor Attila is ott volt a Gesztenyés úti Sportcsarnok lelátóján

Fotó: Molnár Gyula

A korábbi 19-szeres válogatott Kuttor Attila a lelátóról nézte végig a pénteki Atomerőmű SE U23–Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia mérkőzést a Gesztenyés úti Sportcsarnokban. Nincs arról szó, hogy az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője sportágat váltana, esetleg Morgen Frigyes állása veszélyben lenne, az 53 éves szakember fia játékára volt kíváncsi.

A 2001-es születésű Kuttor Gergő kezdőként kapott helyet a fehérvári csapatban, de a mérkőzés hajrájában megsérült. A hátvédként és erőcsatárként bevethető játékos 21 percet töltött a parketten, ezalatt 5 ponttal, 4 lepattanóval, 1 gólpassszal és 1 kiosztott blokkal járult hozzá a DKKA 85–81-es sikeréhez.

Kuttor Attila legkésőbb április végén ismét az atomvárosba látogat, akkor viszont már saját csapatával, a Mezőkövesddel meccsel a Paksi FC vendégeként az OTP Bank Liga 29. fordulójában.

Ismerős arcok a pályán és a pálya szélén
Nem Kuttor Attila volt az egyetlen ismerős arc pénteken a Gesztenyés úti Sportcsarnokban. A székesfehérvári akadémisták vezetőedzője az a Dzunics Braniszlav, aki két ízben (2009-2010 és 2013-2015) az Atomerőmű SE-t irányította. A montenegrói-magyar szakember csapatában pattogtatja a labdát az ASE-t szintén megjárt Kis Attila Raul (2019-2022) és a korábbi válogatott Szabó Zsolt (2013-2016) is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!