Teremfoci

2024.01.01. 15:05

Várja az ajánlatokat Máté Csaba, aki a Fenyő Kupán focizott egy jót

Soha nem hagyja ki a Fenyő Kupát Máté Csaba, aki a barátaival idén is focizott egy jót a bátaszéki teremtornán.

Rónai Gábor

Máté Csaba (áll) újra focizhatott egy jót a régi haverokkal, játszótársakkal

Fotó: Denes Martonfai

Hat év után nyerte meg a Fenyő Kupát az amatőrök mezőnyében a Welorex csapata, amely kiváló spílereket állított csatasorba. Buzás Attila, Nagy Sándor, Radics Attila, Böde István és Éger László mellett ott volt a gárdában az a Máté Csaba, aki tavaly tizenegy év után távozott a Ferencvárostól. 

Az utolsó tíz mérkőzésén vezetőedzőként irányította a zöld-fehéreket, s kilenc győzelem mellett mindössze egy vereséget volt kénytelen elkönyvelni. Korábban dolgozott pályaedzőként Ricardo Moníz, Thomas Doll, Szerhij Rebrov, Peter Stöger és Sztanyiszlav Csercseszov stábjában. 

„Ilyenkor a családról szól minden, de természetesen egy kis foci mindig belefér. Szeretek a Fenyő Kupán játszani, s most, hogy a fiammal, Rolanddal egy csapatban focizhattam, még jobban esett ez a kis mozgás. Jó volt találkozni a régi haverokkal, akikre az ember kevesebb időt tud szánni év közben, örülök, hogy megnyertük a tornát, talán nem felejtettünk még el futballozni...” – mondta Máté Csaba.

Természetesen nem csak arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen volt a torna, a szekszárdi illetőségű szakember jövőjére is rákérdeztünk.

„Voltak pletykák, hogy ez a csapat keres, meg az a csapat keres, de konkrét kapcsolatfelvétel nem történt. Szép éveket töltöttem el a Ferencvárosnál, nehéz volt az elválás, de most már várom az új kihívást, remélem, hogy 2024-ben megtalál majd!” – tette hozzá. 

A Máté Csabával felálló Welorex az amatőrök (nem igazolt játékosok) döntőjében 2–1-re nyert a Gold Car ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!