Labdarúgás

2024.02.08. 16:11

Elkészítették a vármegyei másodosztályú focibajnokság sorsolását – hivatalos

Az MLSZ Tolna Vármegyei Igazgatósága csütörtökön elkészítette a vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság menetrendjét.

Berg Sándor

Krausz Márton igazgató, Kiss János versenybizottsági tag, valamint a hét klub közül négy egyesület képviseletében tartott sorsoláson kiderült, hogy a március 9-10-i nyitófordulóban 

Faddi SE–Bonyhád-Börzsöny SE, Kisdorogi FC–Tengelici SE és Teveli Medosz SE–Aparhanti SE

mérkőzéseket rendeznek. A találkozók 14.30 órakor kezdődnek. A páratlan létszám miatt minden fordulóban egy csapat szabadnapos lesz, ez a szerep a nyitányon a Tolna VFC-re jutott.

A csapatok oda-visszavágós rendszerben küzdenek majd a pontokért és a minél jobb helyezésekért, az utolsó fordulóra a június 8-i hétvégén kerül sor (a teljes menetrend jövő héten lesz elérhető az MLSZ Adatbankjában).

Mint ismert, Tolnában a kis csapatlétszám miatt ősszel úgynevezett kvalifikációs bajnokságot rendeztek, melynek végén az első nyolc helyezett (Bonyhád VLC, Bátaszék SE, Dombóvári FC, Bölcskei SE, Kakasd SE, Nagymányoki SE, ASE Paks, Mórágyi SE) tavasszal az első osztályban folytatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!