Labdarúgás

2024.02.27. 18:32

Megvan a diagnózis! Szappanos Péter belső térdszalagja sérült meg

A Paksi FC kapusa a kisvárdai bajnokin ütközött Jasmin Mesanoviccsal, s rosszul ért talajt.

Teol.hu

Szappanos Péter szerencsétlenül ért talajt a kisvárdai bajnokin

Fotó: Paksi FC

Szerencsére nem súlyos Szappanos Péter sérülése – legalábbis erről számolt be hivatalos internetes oldalán a Paksi FC. Mint írják, az atomvárosiak válogatott kerettag kapusának a belső térdszalagja sérült meg.

Emlékeztetnek: Szappanos Péter jobb térdét egy kijövetel utáni földre érkezést követően sodorták el a vasárnapi, kisvárdai bajnokin, s nem is tudta folytatni a játékot. Az MR-vizsgálat után pedig meglett az első diagnózis.

„A belső szalag sérült, tehát – ha lehet így mondani – a kisebbik rossz történt. A héten már próbálom elkezdeni a specifikus gyógytornát, és természetesen folyamatosan konzultálok az orvosokkal. Azon leszek, hogy minél előbb visszatérjek” – fogalmazott a 33 éves kapus a Paksi FC oldalán. 

Az biztos, hogy egy ideig nélkülöznie kell elsőszámú kapusát Bognár Györgynek, így az MTK Budapest elleni vasárnapi bajnokin is vélhetően Simon Barnabás áll majd a bajnokságban listavezető zöld-fehérek kapujában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!