Szavazás

2024.02.28. 16:43

Ne feledje, már csak vasárnapig szavazhat kedvencére!

Már csak négy napja van, hogy támogassa kedvencét internetes oldalunk szavazásán.

Teol.hu

Másfél hete zajlik hírportálunkon, a TEOL.hu oldalon az a szavazás, amelyen az év legjobb sportolóit keressük. Olvasónk voksolhatnak a 2023-as év legjobb női, illetőleg férfi sportolójára, valamint a 2023-as év legjobb női, illetve férfi csapatára!

A szavazás március 3-ig, vasárnap délelőtt 10 óráig tart, így sok ideje már nincs, ha szeretné egy-egy plusz szavazattal támogatni kedvencét, akkor ne habozzon, szavazzon. Ezt az alábbi linken teheti meg!

Az év női csapata kategóriában a Tarr KSC Szekszárd U14-es kosárcsapatára, a dombóvári kötélugrókra, a paksi ritmikus gimnasztikásokra, a szekszárdi NB I-es női labdarúgócsapatra valamint a szintén NB I-ben szereplő tolnai futsalcsapatra lehet szavazni. A férfiaknál az NB III-as dunaföldvári futallcsapatra, az NB II-es hőgyészi kézicsapatra, az NB II-es decsi sakkcsapatra, az NB II-es szekszárdi dartsosokra, valamint a bátaszéki karatékákra lehet voksolni. 

Egyéniben a nőknél az egyaránt paksi illetőségű Kiszli Vanda maratoni kajakos, Pupp Réka cselgáncsozó, Pupp Noémi síkvízi kajakos, Vindics-Tóth Lili Anna dombóvári futó és Boros Júlia szekszárdi kosárlabdázó, a férfiaknál Szemerei Levente szekszárdi maratonifutó, Haáz Gergő paksi dartsozó, Nagy Norbert sakkozó, Bödör Márton bonyhádi rúdugró és Tieger Endre dombóvári fogathajtó vára az önök szavazataira. 

NE FELEDJE, A SZAVAZÁS VASÁRNAP 10 ÓRAKOR ZÁRUL!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!