Kosárlabda

2024.02.14. 08:00

Simán kikapott a második félidőben csupán tizenhét pontot dobó Bonyhád

Az ötven pontot sem érte el a Bonyhádi KSE hazai pályán, így esélye sem volt a celldömölki CVSE Vulkán Fürdő ellen a férfi NB II-es kosárlabda-bajnokságban.

Berg Sándor

Pechár Patrik egy triplát jegyzett

Fotó: Máté Réka

A szoros első negyedet a völgységiek húzták be, majd 19–19-es állásnál a celldömölkiek egymást követő négy triplát vágtak be, miközben a hazaiaknál csak Fazekas Viktor kosarát lehetett felírni abban a négy percben.

A félidő vége a Bonyhádé volt, amely tizenkét pontos hátrányát meg tudta felezni. A nagyszünet után azonban teljesen szétesett Kovács Balázs együttese, a harmadik negyedben tíz, az utolsó felvonásban mindössze hét pontot szerzett, ami sorozatban ötödik vereségét könyvelte el a bajnokságban és lecsúszott az utolsó előtti, nyolcadik helyre.

A 2/6-os győzelmi mutatóval álló BKSE legközelebb március 1-jén a két győzelemmel és négy vereséggel hatodik Törökbálint vendége lesz.

Férfi NB II, Nyugat, 9. forduló
Bonyhádi KSE–CVSE Vulkán Fürdő 46–72 (14–13, 15–23, 10–24, 7–12)
Bonyhád, v.: Csallóközi, Domokos B.
BKSE: Pechár Cs. 12/12, Szegedi 4, Pechár P. 3/3, Dávid R. 3, Fazekas V. 10. Csere: Solymár 4, Borsos 4, Villányi 3/3, Széplaki 3

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!